11-10-2014: Nina Meppelder wint gouden medaille op Europcup in Hongarije 04 03 2012 Behaalde prijzen TKD Middelburg tijdens de Open Zeeuwse 2012 Tuls Djamai Penturi 1e plaats jeugd dames rode band Trisha Dekker 1e plaats junioren dames gele band Richard de Smit 2e plaats junioren heren rode band Jaleesha Mangroe 3e plaats junioren dames rode band Mayer Ruamunias 3e plaats junioren heren gele band Raven Struijk 3e plaats senioren heren zwarte band Sparren Raven Struijk 2e plaats senioren heren A-klasse -63 kg Trisha Dekker 3e plaats junioren dames B-klasse Serge Thenu 1e plaats jeugd heren a-klasse -160cm Marien Visser 1e plaats senioren heren b-klasse -80 kg Nina Meppelder 1e plaats senioren dames a-klasse +70 kg Richard de Smit 2e plaats junioren heren a-klasse -52kg Floris Game 2e plaats jeugd heren b-klasse +160cm Gesprongen technieken Faris Errahmouni 1e plaats  jeugd jongens b-klasse Serge Thenu 1e plaats jeugd jongens a-klasse Marien Visser 2e plaats senioren heren b-klasse Jaleesha Mangroe 2e plaats junioren dames a-klasse 22-10-2011: Vandaag is het EK Taekwondo in Bratislava van start gegaan (http://www.sztkd-itf.sk/euros2011/). Een deel van de Nederlandse selectie kwam in actie op de onderdelen tuls, sparren en gesprongen schop technieken. En met succes. Nina Meppelder van Taekwondo Middelburg behaalde goud bij de junioren dames +60 kg. Na een overwinning op een dame uit Rusland, Roemenie en Noorwegen stond ze in de finale wederom tegen een Rusische dame te vechten. Nina wist de Rusische met overtuiging van zich af te houden, vier scheidsrechters gaven de wedstrijdoverwinning aan de Zeeuwse. Bij de junioren mogen er twee deelnemers per land aan een klasse deelnemen. Jeremy Dijkstra kwam op het onderdeel Tuls junioren zwarte band uit op vrijdag. De Middelburger was goed op dreef en wist in de voorrondes te winnen van een van een jongen ujt Bulgarije, Finland en Rusland. In de halvefinale verloor hij helaas van zijn Hongaarse tegenstander. De Hongaar werd uiteindelijk tweede Raven Struijk kwam ook  uit op het onderdeel tuls bij de senioren zwarte band. Helaas verloor hij in de eerste ronde van een goede Italiaanse tegenstander Morgen staat het onderdeel sparren voor Jeremy Dijkstra op het programma. Nina Meppelderd doet morgen mee met gesprongen technieken met het Nederlandse team en individueel power breken. Zondag zijn de overige teamonderdelen, oa. team sparren junioren met o.a. Jeremy, team sprren junioren dames met o.a. Nian, en team sparren senioren heren met o.a. Raven.   Met vriendelijke groet, Nanne coach en trainer 18-10-2011: Raven Struijk en Nina Meppelderd in voorbereiding voor het Europees Kampioenschap in Slowakije Raven Struijk en Nina Meppelderd zijn in de voorbereiding voor het Europees Kampioenschap in Slowakije. Raven doet mee met individueel Tuls en maakt onderdeel uit van het Nederlande Team sparren en springen. Nina Meppelder komt individueel uit bij de junioren dames + 60 en maakt deel uit van het Nederlande Team junioren dames sparren, springen en breken. Foto’s strandtraining voorbereiding EK HIER   Voor meer informaitie kijk op http://www.sztkd-itf.sk/euros2011/