Home / Nieuws / Drukke dag, maar wel een hele leuke dag!

Drukke dag, maar wel een hele leuke dag!

Het was zeker een drukke dag voor de leden, trainers en familieleden. We begonnen de dag lekker vroeg waar de eerste leden om half negen de zaal binnen kwamen of te oefenen. Als iedereen er was om negen uur begonnen we de examens. De examens werden afgenomen door onze Sabum Nanne, Boosabum Raven en Boosabum Taher. Iedereen heeft zijn examen uitstekend gedaan en mogen zeker trots zijn.

Bij dit examen werden Nabil en Lynn extra in het zonnetje gezet met de outstanding student beker! Nabil die altijd goed meedeed en wel leergierig is om een nieuwe tul bij te leren. En Lynn die er ook altijd is en deel nam aan elke toernooi, maar ook andere aanmoedigde. Waren ze een goeie voorbeeld voor hun mede Taekwon-doka’s.

Na de pauze konden de kinderen allemaal hun energie kwijtraken bij de sponsorloop. Voor een kwartier lang hebben de kinderen keihard zoveel mogelijk rondjes afgelegd. En wauw dit jaar hebben ze echt een groot bedrag bij elkaar gespaard voor kamp 2019. Dus we verwachten ook iedereen op kamp!

Om het jaar echt goed af te sluiten hebben we een BBQ gehouden met zijn allen.

Maar ja, het was een drukke dag, maar wel een hele leuke dag met iedereen. We wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie weer terug na de zomervakantie. Vergeet niet voldoende water te drinken en jezelf goed in te smeren.

We wensen jullie een fijne vakantie toe,

Taekwon-Do Middelburg

Foto’s:

Top