Home / Nieuws / Nieuwe trainingstijden tot de zomervakantie

Nieuwe trainingstijden tot de zomervakantie

Beste sporters en ouders/verzorgers,

We hebben toestemming van de gemeente om vanaf vrijdag 28 mei weer binnen te gaan trainen. We kunnen niet wachten! Wel zijn er tot de zomervakantie een aantal dingen anders. Uiteraard zijn er de coronaregels waar we ons aan moeten houden en er zijn een aantal trainingstijden aangepast. Daarnaast gaan we starten met een nieuwe training, een zogenaamde High Impact Interval Training.

COVID-19
Om te zorgen dat we ons aan de landelijk ingestelde regels houden, spreken we graag het volgende met jullie allemaal af:

  1. Ouders/verzorgers zetten hun kinderen af op de parkeerplaats. De kinderen lopen alleen naar de trainingszaal.
  2. Kom maximaal 5 minuten voor de start van de training. Dit voorkomt drukte vooraf.
  3. Na de training ga je direct naar huis. Het is niet toegestaan om op de parkeerplaats te blijven praten.
  4. Sporters vanaf 18 jaar en ouder vragen voor de training via Whatsapp toestemming om te komen trainen. Sabum Nanne houdt in de gaten dat we niet met teveel volwassen aanwezig zijn.
  5. Voorafgaand aan iedere training desinfecteert iedereen zijn handen en voert de coronaverantwoordelijke een gezondheidscheck uit.

Kijk voor meer informatie op: Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen) | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

TRAININGSTIJDEN
In de bijlage vinden jullie de nieuwe tijden. Let op: De trainingstijd van de 1e groep is op dinsdag en vrijdag om 17:15 en duurt tot 18:00. Daarnaast is er een extra training, een HIIT training, voor sporters van de laatste groep (vanaf 13 jr).

HIGH IMPACT INTERVAL TRAINING (HIIT)
Het afgelopen jaar hebben we minder intensief gesport. We gaan daarom twee keer per week een High Impact Interval Training geven. Deze training duurt 30 minuten, inclusief korte warming-up en cooling-down. Na afloop van de training kan je naar huis gaan of doorgaan met de Taekwondotraining. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. De training bestaat uit korte setjes van oefeningen (bijv. 30 seconden actie, met 20 seconden rust), gericht op conditie, kracht en flexibiliteit.

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Whatsapp of mail naar
taewondomiddelburg@gmail.com

Met sportieve groet,
Nanne Boonstra

Top