Home / Nieuws / Nina in actie op de WK taekwondo

Nina in actie op de WK taekwondo

Hebben jullie de livestream van vandaag gevolgd? Vandaag kon je de poule van Nina live meekijken via de link onderaan dit artikel. Ze zat in een poule met elf andere ijverige taekwon-doka’s. En wauw, het bestond echt uit spannende partijen waar je op het puntje van je stoel zat van de spanning. Bij het laatste partij werd het pas echt spannend na de verlening. Maar het is Nina gelukt om toch het beste van te maken en ze won, wat een partij!

Ook hebben we aan haar gevraagd hoe zij het vandaag vond gaan en dit kregen wij als antwoord: “Heel erg spannend… Pff niks cadeau gekregen vandaag. Maar wel gewonnen!”. Jullie lezen het goed. Ze heeft hard haar best gedaan en heeft alles gegeven. Het is dus tijd voor haar om eens goed de rust te pakken. Wat zijn we toch trots op je Nina! Rust nu goed uit en we zien je aanstaande zaterdag bij de halve finale en finale!

Dus mis het niet, aanstaande zaterdag, de halve finale en finale op het WK Taekwondo! Blijf bij ons op de hoogte via Facebook en Instagram!

https://www.itf2019wc.com/en/home

Top