Home / Nieuws / 16e Wim Bakker Toernooi 2018, Zeewolde

16e Wim Bakker Toernooi 2018, Zeewolde

Het was een vroege en frisse ochtend voor iedereen. Gelukkig konden we wel een uurtje langer slapen, want vannacht mocht de klok een uurtje worden terugzetten. En zaten we in de warme auto. 

Het was een leuke wedstrijd voor de jeugd en junioren van verschillende graduaties en dan-houders. Het toernooi bestond uit twee onderdelen: Tuls en sparring. De poules werden verdeeld op drie wedstrijdmaten.  

Er waren die dag bijna geen problemen en we waren ook lekker vroeg klaar. Dat ook wel fijn was sinds we nog een lange rit naar huis moesten. We zijn nog langs de Burger King geweest sinds iedereen natuurlijk wel honger had na een lange dag. 

We willen onze deelnemers bedanken voor hun inzet en voor een gezellige dag: Owen, Lynn, Damian Lissenburg, Tijmen, Wesley en Damian Louws. 

We moeten ook natuurlijk onze hardwerkende coaches niet vergeten: Aernout, Luus en Damian Louws. 

En het allerbelangrijkste: Onze trouwe supporters. Diegene die goed voor onze deelnemers zorgen en voor andere. Drinken, snoepjes? Geen probleem! Onze supporters zijn er voor ons! 

Ik was die dag een scheidsrechter op veld 1. Ik kon misschien niet iedereen zien en mocht jullie niet aanmoedigen (sinds een scheidsrechter neutraal staat), maar wat ik wel heb kunnen zien stelt mij niet teleur. Zelf had ik ook een topdagje! 

Foto komen later. Mijn excuses.

Top