Home / Nieuws / Eventjes een nieuwe graduatie halen om het nieuwe jaar goed te beginnen!

Eventjes een nieuwe graduatie halen om het nieuwe jaar goed te beginnen!

Ja, de kerstvakantie komt eraan! Nog één weekje braaf op school zijn hé. Na de vakantie willen we het jaar fris beginnen met een nieuwe start. Daarom hebben we vandaag de examens voor onze jeugd en junioren!

Op het examen is het belangrijk dat de leerlingen hun tuls en technieken goed laten zien. Wanneer ze verder zijn moeten ze ook de stapssparringen (3-steps, 2-steps, 1-steps, etc.). Vanaf blauw willen we zien hoe goed jij je technieken, kracht en concentratie is, breaktest! En natuurlijk niet vergeten, jullie kennis over de sport, geschiedenis en tuls. En nog een beetje Koreaans! Want we willen jullie natuurlijk nu al goed voorbereiden voor later!

En natuurlijk kiezen we bij elk examen een heer en een dame die uitstekend hebben gepresteerd tijdens de trainingen en op het examen zelf. Dit examen waren onze outstanding students Nabil en Sarah! Gefeliciteerd!

Super goed gedaan dames en heren. Zo leuk om al die blije gezichten van leerlingen, ouders, familie en vrienden te zien. Op naar de nieuwe tuls en kennis! Maar voor nu eventjes genieten van de weekend.

Top