Home / Nieuws / Het jaar afgesloten met een strandtraining

Het jaar afgesloten met een strandtraining

Gisterenavond hebben we met zijn allen afgesproken op het strand voor Kontiki Beachclub. We wilde graag het sport seizoen afsluiten met een gezellige strandtraining gegeven door Sabum Nanne en Boosabum Aernout.

We begonnen met een leuke gezamenlijk spel, slagbal. Het viel bij velen in de smaak en we zagen hoe velen fanatiek samenspeelden. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk won de team van Boosabum Micha!

Daarna kregen we een warming-up van Sabum Nanne langs het water dat ons veel aan het lachen maakte als er een golf tegen ons gezicht aankwam. Na de warming-up werd de groep in tweeën verdeeld. De tweede en derde groep mochten mee met Sabum Nanne en de eerste groep mocht meer met Boosabum Aernout. 

De dag hebben we met zijn allen afgesloten met een kleine zakje chips, koekjes en een lekker flesje water!  Daarna hebben we lekker gezwommen en gespeeld op het strand. 

Het was een super leuke training en we zagen dat iedereen het naar hun zin had. We willen graag de trainers bedanken voor de leuke training. En we willen we de leden en ouders ook bedanken voor het komen en de gezelligheid.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Klik op de onderstaande afbeelding om de foto’s te zien:

Top