Home / Nieuws / Landelijke Technische Cursus, Utrecht

Landelijke Technische Cursus, Utrecht

Het is altijd handig om aan je technieken te werken. Zelfs als een zwarte band hebt kun je nog zoveel leren. Gisteren waren we in Utrecht naar een LTC, een landelijke technische cursus. Wanneer je wilt deelnemen aan bepaalde wedstrijden of je bent van plan om binnenkort op examen te gaan voor je nieuwe volgende dan, ben je verplicht om hieraan deel te nemen.

We begonnen de dag met de tul. We bekeken naar alle bewegingen en details. Eventjes de puntjes op de i. In de middag kregen we uitleg over de Stapssparring. Tips hoe we de uitvoering beter konden doen. En tenslotte kregen we informatie over het opgaan voor je volgende dan. De procedure er van en wat ze van ons verwachten.

Het was een zeer leerzaam en leuke dag. Tijdens de volgende training, gaan we met zijn allen bespreken wat we allemaal geleerd hebben; wat ons op viel en waar we rekening mee kunnen houden. Het is echt een aanrader wanneer jij je tul echt wil specialiseren.

Gisteren waren we met onze Sabum Nanne; Boosabum: Taher, Lionel, Luus, Puck en Meng Yi; onze eerste guphouder Micha; en tweede guphouder Damian. Hopelijk gaan we op de volgende LTC weer met een groepje om onze tul bij te spijkeren! Wil je meer weten over hoe de LTC werkt? Vraag het gerust aan één van onze trainers of aan de mensen die er al een keer aan deel hebben genomen.

Klik hier voor de foto’s van de LTC:

Top