Home / Nieuws / Nederlands Kampioenschap 2018, Middelburg

Nederlands Kampioenschap 2018, Middelburg

Lekker dichtbij huis! Zondag was de Nederlands kampioenschap in ons eigen stadje, Middelburg. Om half acht in de ochtend verzamelde we ons allemaal in de kruitmolen om samen de dag te beginnen.

We hadden in de zaal zes velden waaronder eentje voor special techniek en voor power break was. Het bestond uit vijf onderdelen: Tul, sparring, special techniek, power-break, traditioneel sparring. Richting aan het einde van de middag begonnen we de zaal op te ruimen. We waren lekker eens eerder dan gewoonlijk klaar. Maar we vergaten wat ook die dag belangrijk was, de verjaardag van Micha. We hebben al voor hem gezongen en gevierd.

Iedereen bedankt voor jullie hulp en support! Z’n leuk dagje zou nooit kunnen worden waar gemaakt zonder onze vrijwilligers. Zonder scheidersrechters zouden we niet weten wie de winnaar is. De supporters nog bedank voor hun support. En voor alle deelnemers die er sportief een meededen moeten we zeker niet vergeten. Heel erg bedankt voor deze leuke dag. Jammer genoeg kon ik niet alles volgen, maar ik hoorde veel positieve verhalen. Of je wat won of niet. We zijn nog steeds super trots op onze deelnemers!

Top