Home / Geen categorie / Reunie 35 jaar Taekwondo Middelburg. Zaterdag 28 september 2019 in de sporthal De Kruitmolen

Reunie 35 jaar Taekwondo Middelburg. Zaterdag 28 september 2019 in de sporthal De Kruitmolen

Taekwondo Middelburg is in 1984 opgericht door Gert Boonstra, alle trainingen werden toen gegeven door de charismatische trainer Otty Henriquez. Onder zijn bezielende leiding groeide de ‘vriendenclub’ uit tot een echte Taekwondo school met veel recreatieve en later ook wedstrijd georiënteerde sporters. Na ongeveer 15 jaar verhuisde Otty terug naar zijn geliefde vaderland Curaçao en vanaf die tijd nam zijn pupil Nanne Boonstra de trainingen over. Ondanks dat de club door de jaren heen groeide van enkele tientallen naar ruim 100 leden, is de Taekwondo Middelburg altijd een echte familievereniging gebleven. Gezelligheid en sportiviteit stonden altijd garant voor veel sportplezier. Met trots kijken we terug op 35 jaar geschiedenis.

We hebben veel clubactiviteiten georganiseerd, 17x organiseerden we de Open Zeeuwse Kampioenschappen en 4 keer het Nederlands Kampioenschap. Ook hebben we meerdere internationale toppers opgeleid, Europees en Wereldkampioenen, en behaalde meer dan 50 leden hun zwarte band.

Voor wie?
Ben je ooit lid geweest van Taekwondo club Middelburg? Herinner je je examen nog of de keren dat je mee hebt gedaan aan wedstrijden? Weet je nog van wie je les hebt gehad en wie je sportmaten waren? Kom naar de reünie en ontmoet veel oude bekenden!

Ben je actief geweest als sporter, of heb je je ingezet als vrijwilliger of actief betrokken ouder, broer of zus, iedereen heten we van harte welkom om het glas te heffen op ons 35 jarige bestaan.

We zijn supertrots dat onze club al zo lang bestaat en vieren het graag met zoveel mogelijk mensen. Er is in 35 jaar zoveel gebeurd en veel van jullie is inmiddels al weer een aantal jaren ouder. Een extra reden om elkaar weer te ontmoeten en (als je wilt) ook weer eens wat sportiefs te doen!

Wanneer?
Zaterdag 28 september 2019 in de sporthal De Kruitmolen

Wat?
Tijdens het 35 jarige jubileum is er voor iedereen wat te doen. We gaan sporten, aanmoedigen, drinken en eten. Ik wil iedereen uiteraard vooral aanmoedigen om je ‘oude’ taekwondopak uit de kast te halen en mee te doen. Natuurlijk zijn ook je familie en vrienden welkom om je te komen aanmoedigen.

15.00 – 15.30 Welkom:
Ontmoet je oude sportmaten en trainers onder genot van een drankje.

15.30 – 18.30 Taekwondo training:
De training zal bestaan uit rekken, tuls, schoppen en stoten op kussens, gesprongen schoptechnieken, sparren.

19.00 – 00.00 Reünie feest:
In het Grand Café van de sporthal De Kruitmolen wordt drank geschonken en eten geserveerd.

Om het betaalbaar te houden vragen we een bijdrage van € 7,50 voor deelnemers t/m 10 jaar en € 12,50 voor de ouderen.

Kom jij ook….?! En neem je je vriend, vriendin, ouders of kinderen mee?
Geef in ieder geval aan met hoeveel personen je komt, je leeftijd (en leeftijden van degene die met je meekomen). Hoe laat je komt (of je komt trainen of alleen naar het feest). En geef als laatste aan of je een T-shirt wilt bestellen (of T-shirts) en dan natuurlijk ook je maat (kosten T-shirt TKD 35 jaar € 10, = per stuk). Anders dan gemeld zijn er geen T -shirts te bestellen.
Opgeven kan via deze email link.

Top