Home / Nieuws / Succes op de Battle in Utrecht!

Succes op de Battle in Utrecht!

Succes op de ITF Battle

Vandaag hebben we deelgenomen aan de ITF Battle in Utrecht. Dit toernooi was het eerste toernooi van dit seizoen. We hebben deelgenomen met 7 sporters, twee scheidsrechters en twee coaches.

Ik ben enorm trots op onze prestaties. Lynn Lissenburg deed het bij het onderdeel tuls heel goed, maar was even de concentratie kwijt. Bij het sparren heeft ze laten zien dat ze voor niemand opzij gaat. Alicia Machielsen liep de sterren van de hemel bij tuls, maar kreeg helaas de scheidsrechters niet mee. Bij sparren was haar eerste tegenstanders wel erg lang. Heel goed gevochten. Damian Lissenburg deed het ook goed bij tuls en sparren. De poul was wel erg groot. Eremetaal is behaald door Tijmen Kranz. Hij haalde goud bij het onderdeel tuls en werd ook nog eens derde bij sparren. Ook Aymen Raji was succes bij het onderdeel tuls. Hij werd daar tweede bij de jongens jeugd t/m zwarte slip. Bij de junioren behaalde Damian Louws nog een bronzen plak bij het sparren -68kg. Twee sterke partijen tegen twee zwarte banders. Bij het onderdeel springen hebben al onze sporters heel hoog gesprongen, maar niet hoog genoeg om de beker mee naar huis te nemen.

Noury en Mengyi hebben de gehele dag voor de club als scheidsrechter aan het toernooi meegewerkt. Mooi werk!

Een sporter en tevens coach was onze eigen huidige wereldkampioen Nina Meppelder. Zij deed vandaag mee om vormbehoud te tonen voor het WK dat volgende week begint (11 t/m 16 oktober) in Dublin Ierland. Ze hoopt daar haar titel te prolongeren. Vandaag heeft ze het goed gedaan en zoals verwacht goud behaald door met overmacht van haar twee tegenstanders te winnen. Onze Noury Mahassen, die volgende week ook met het Nederlandse team mee reist naar het WK, kwam vandaag niet in actie omdat hij herstellende is van een blessure.

Aernout en ik hebben jullie vandaag met veel plezier geholpen. Weer veel geleerd en genoeg om te trainen!

Sabum Nanne Boonstra

Top